Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Вуличні світлодіодні світильники на сонячних батареях

Принцип работы солнечной станции

Вуличні світлодіодні світильники на сонячній батареї - це економічно вигідне і раціональне рішення для освітлення будь-яких територій. Ця конструкція повністю автономна, так як після установки і налагодження не вимагає додаткового обслуговування та підключення до мережі.

Вуличні LED світильники, які обладнані сонячними конвекторами, працюють завдяки накопиченню в акумуляторі електричного заряду, одержуваного від cонячної батареї в світлий час доби. Іншімі словами - це незалежне джерело світла для освітлення вулиць, доріг, магістралей и парків.

Принцип роботи простий і зрозумілий. Вдень монокристалічна панель під впливом сонячних променів збирає енергію, яка направляється в конвектор, де перетворюється і накопичується, вже у вигляді електричної енергії в акумуляторних батареях. Потім із заходом сонця спрацьовує сутінковий датчик, яким обладнана система освітлення, і автоматично включається світильник. Вранці контролер відключає світло і запускає панель в режимі накопичення і підзарядки.

Важливою перевагою таких сонячних систем освітлення є можливість їх монтажу в таких місцях, де прокладка електричного кабелю неможлива або дорога. Також в деяких випадках модернізація і обслуговування старого освітлення, наприклад в рамках одного або декількох років, виходить дорожче заміни на такі автономні сонячні станції зі світлодіодним світильником. Плюс ще постійні витрати на електроенергію, яку вони регулярно споживають.
Саме в таких випадках разові витрати на придбання LED світильників, що працюють на сонячній енергії повністю себе виправдовують і окупаються в найкоротші терміни.

За використанням сонячної енергії наше майбутнє, тому має сенс починати робити це прямо зараз і застосовувати світильники нового покоління вже сьогодні.

Статті