Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Трекові LED світильники в інтер'єрі

Трекова система освітлення являє собою систему скомпонованих в одному стилі LED світильників, які кріпляться без використання проводів на загальному струмоведучому шинопроводі.

Раніше трекові світильники можна було побачити в супермаркетах і в інших торгових залах, так як з їх допомогою добре створюється спрямоване освітлення вітрин. Розвиток технологій і нові напрямки в моді зробили інтер'єр квартир більш складним і цікавим. Саме тому дизайнери житлових приміщень все частіше використовують ці освітлювальні системи в своїх проектах. 

Трековые LED светильники в кухне

Трековые LED светильники в гостинной

Трековые LED светильники в спальне

Головною перевагою трекових систем освітлення сміливо можна назвати їх універсальність, так як пересуваючи трекові прожектори по шині, Ви самі регулюєте спрямований потік освітлення там, де це потрібно в даний момент найбільше.

Незважаючи на складну конструкцію даних систем освітлення, вона легко монтується і не доставляє ніяких незручностей в процесі своєї експлуатації. А це ще один великий плюс. Низьке споживання електроенергії також не може залишитися непоміченим і вигідно виділяє трекові світлодіодні світильники на тлі всіх інших. 

Статті