Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Керуючи настроєм за допомогою світла ви керуєте своїм життям. Світлодіодні Smart світильники.

У сучасному світі технології розвиваються з величезною швидкістю. Якщо раніше поняття "розумний будинок" було чимось недосяжним і дорогим, то зараз це реальність і доступність. У цій статті розглянемо одну зі складових розумного будинку - світлодіодні смарт світильники. Ці Smart LED світильники активно заповнюють ринок оскільки мають безліч переваг.

Світлодіодні смарт світильникиСвітлодіодний смарт светільнікЛаконічний дизайн смарт світильників дає можливість використовувати їх як вдома, так і в арт-просторах і коворкінг зонах, де вкрай важливий комфорт і функціональність.

Безпека - ще одна перевага світлодіодного освітлення. LED світильники не шкодять зору людини і не мають екологічно шкідливих речовин в своєму складі.

Монтаж розумних світильників не займає багато часу, з установкою впорається навіть новачок, оскільки в комплекті є інструкція і всі необхідні деталі. Від типу стелі залежить те, як саме монтувати світильники. Що стосується натяжних стель, тут монтаж має свої особливості, які враховуються перед установкою самої стелі. І, як правило, майстри по установці стелі відразу підключають і кріплять світильники.

Smart світильникиСвітлодіодні розумні світильники можуть бути різної форми - круглі, квадратні, трикутні. Інноваційні лінзи на діодах дозволяють збільшити кут розсіювання світла до 170 °. Потужність led світильників варіюється в середньому від 20 до 100 ват. Зазвичай, чим більше потужність світильника, тим більше його габарити. Самі діоди розташовані на панелі, яка виступає і радіатором від перегріву, за допомогою гарного тепловідводу можна значно збільшити строк експлуатації світильника.

Світлодіодні смарт світильники включаються від загального вимикача, натисканням клавіші вимикача можна міняти режими світильника. Також в комплекті зі Smart LED світильником поставляється пульт дистанційного керування, яким можна вибирати більш точні параметри світла. Все частіше стали з'являтися у продажу світильники з WiFi, такими моделями можна управляти зі смартфона.

Стандартні функції розумних світильників:

  • Діммірованіе. Можна змінювати яскравість освітлення.
  • Вибір відтінку. Можна вибирати температуру світла від теплого до холодного спектру світіння.
  • Таймер вимикання світла.
  • Режим нічника.

Встановивши розумний світильник у Вас завжди буде вибір, яку температуру світла включити, щоб було зручно працювати і відпочивати. Керуючи настроєм за допомогою світла ви керуєте своїм життям.

Ми в свою чергу маємо можливість вам в цьому допомогти. У нашому інтернет магазині можна придбати смарт світильники не виходячи з дому. Наші висококваліфіковані менеджери розкажуть, як правильно вибрати освітлення і розрахувати потужність ідеального світильника для вашої кімнати, а наш кур'єр доставить світильники на потрібну адресу, без зайвих клопотів.

Інтернет магазин LEDmir.com.ua має величезний асортимент товарів на будь-який смак. Пориньте в світ LED освітлення з нами і ви першими дізнаєтеся про новинки, які безсумнівно стануть невід'ємною частиною вашої яркоосвещенной життя

Статті