Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Переваги світлодіодних ламп і світильників

Економічність експлуатації.

Світлодіодні лампи і світильники в кілька разів економлять на споживанні електроенергії в порівнянні з іншими світловими приладами, при однаковій освітленості. Купуючись на низьку первинну вартість, рідко хто замислюється про щомісячні переплати за електроенергію.

Мінімальні потужності.

Застосування LED прожекторів, світильників і ламп в якості джерела світла дозволяє мінімум в 3 рази знизити потужності, необхідні для освітлення. Вивільнені після реконструкції потужності, тепер можна буде розподілити на інші потреби.

Довговічність.

Наддовгий ресурс роботи (понад 50000 годин) світлодіодних ламп і світильників дозволить на довгий час забути про моменти, пов'язані з поганим освітленням або взагалі з його повною відсутністю.

Мінімальні експлуатаційні витрати.

Довговічність роботи світлодіодних ламп, прожекторів і світлодіодних світильників дозволить мінімізувати витрати, вивільнити час і економити кошти на обслуговуванні освітлення.

Висока механічна міцність.

Відсутність в LED світильниках і лампах тендітних елементів (такі як спіраль, або пальник), дозволяє цим приладам працювати під час або після тривалих трясінь (транспортування або технологічний процес).

Низькі пускові струми.

У світлодіодних ламп і світильників включення відбувається практично миттєво, без істотних змін пускового і робочого струмів.

Миттєве включення.

Світлодіодні світильники і прожектори включаються моментально, що є іноді дуже важливим фактором при виборі освітлення. Використання LED прожекторів і світильників в комбінації з датчиками руху дозволяє економити електроенергію, експлуатуючи освітлення тільки в необхідний момент.

Відсутність стробоскопічного ефекту.

Застосування світлодіодних світильників повністю виключає цей ефект, оскільки по суті своєї роботи світлодіодні світильники дуже схожі на лампи розжарювання. А якісне освітлення підвищує уважність і не дозволяє робити зайвих помилок.

Високий рівень передачі кольору.

Рівень передачі кольору світлодіодних світильників і прожекторів дозволить бачити освітлювані предмети в максимально точному кольорі.

Ефективна робота при негативних температурах.

LED прожектори і світильники відмінно включаються і гарантовано працюють при мінусових температурах, на відміну від газорозрядних ламп, так як негативні температури сприяють поліпшенню охолодження світлодіодів, які «розігріваються» в процесі своєї роботи

Безпека.

Світлодіоди слабкострумові прилади. Можливість живлення їх низькими напругами дозволяє убезпечити роботи і обслуговування в тих місцях, де є підвищена вологість або можливість ураженням електричним струмом.

Екологічна безпека.

Світлодіоди не містять в своєму складі ніяких шкідливих елементів. Тому LED прилади без побоювань можна утилізувати звичайним способом, не витрачаючи додаткових фінансів і не побоюючись за своє здоров'я і навколишнє природу.

Можливість регулювання світлового потоку.

Застосування спеціальних джерел живлення дозволяє регулювати світлову віддачу світлодіодів. Це додатково дозволяє економити потужності, створюючи необхідну і достатню освітленість.

Компактність і легкість монтажу.

Компактність розмірів LED світильників і прожекторів дозволяє економити при перевезеннях або зберіганні. Підключати компактні пристрої набагато зручніше і швидше.

Гарантійний термін експлуатації.

На нашу світлодіодну продукцію гарантійний термін експлуатації становить в середньому від 3 років. Не думаємо, що який-небудь виробник енергозберігаючих ламп і тим більше ламп розжарювання, зможе надати Вам таку гарантію на продукцію.

Статті