Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Офісне освітлення

У офісного освітлення є свої особливості в порівнянні з іншими освітлювальними приладами, які, наприклад, використовуються для домашнього застосування. Оскільки люди працюють в офісах по вісім, а то й більше годин на день, то освітлення повинно бути якісним, ефективним а також економним.

Види світильників для офісного освітлення

Інтернет-магазин Ledmir.com.ua пропонує великий вибір світлодіодних світильників і панелей, які спеціально призначені для офісного використання. Широка різноманітність видів товарів допоможе створити затишну обстановку, з необхідним рівнем освітленості приміщення.

Особливості офісного освітлення

Освітлення для офісу має свої відмінні характеристики в порівнянні зі стандартним побутовим освітленням. Основними перевагами використання світлодіодного освітлення для облаштування офісів є наступні показники:

  • довгий термін служби;
  • рівномірний потік світла;
  • економія споживання електроенергії;
  • стійкість до перепадів напруги в мережі;
  • екологічна безпека (повна відсутність ртуті і УФ-випромінювання);
  • відсутність ефекту мерехтіння (виключається зорова втома);
  • моментальне включення (відразу ж після подачі напруги);
  • приємний естетичний вигляд;
  • великий асортимент вибору.

Вибираючи освітлювальні прилади для офісу важливо пам'ятати, що освітлення повинно бути досить яскравим, але в той же час не різким. Занадто яскраве освітлення може викликати роздратування і зорову втому. Світильники повинні мати рівномірний потік світлових променів, які б плавно "заливали" приміщення. Це допоможе створити сприятливу робочу обстановку, яка буде підвищувати продуктивність роботи співробітників.

Для облаштування офісів краще вибирати світлодіодні світильники, що мають показник колірної температури: 4000-6000К. Такі моделі світять натуральним білим і холодним білим світлом. Саме такий тип освітлення ідеально підходить для офісів.

У нашому інтернет-магазині Ledmir.com.ua можна купити світлодіодні світильники і панелі, які за своїми характеристиками ідеально підходять для офісного освітлення. Ми пропонуємо великий вибір якісної продукції, яка має довгий термін експлуатації. Купивши світлодіодні освітлювальні прилади, ви надовго забудете про вічно набридлу проблему перегорілих ламп.

Статті