Ledmir.com.ua
+38 (097) 00 55 448Київстар

Чому потрібно обирати для покупок LEDMIR.com.ua

  1. Якість. Всі товари в інтернет-магазині LEDMIR.com.ua тільки від офіційних перевірених виробників. Роблячи замовлення, Ви можете на 100% бути впевнені, що придбаєте якісну світлодіодну лампу або світильник. Також у Вас є можливість запросити сертифікати на товари, так як вся продукція сертифікована.
  2. Ціна. У нас дуже доступна цінова політика, так як ми працюємо з офіційними постачальниками. Для постійних клієнтів також передбачена програма лояльності.
  3. Способи оплати. Здійснюючи покупки в LEDMIR.com.ua Ви можете вибрати практично будь-який спосіб оплати.
  4. Персонал. У нашому інтернет магазині працюють тільки кваліфіковані співробітники, які легко підберуть необхідний товар. Ми цінуємо кожного клієнта, тому готові розглянути всі варіанти співпраці.
  5. Асортимент. Кількість товарів, представлених на нашому сайті, задовольнить практично будь-які потреби наших клієнтів. Кількість товарів: LED ламп, світильників, прожекторів і комплектів світлодіодного освітлення постійно збільшується - це означає, що ми не стоїмо на місці і розширюємося.
  6. Доставка. Ми працюємо з багатьма перевізниками. Також є можливість організувати доставку до дверей клієнта, за допомогою кур'єрських служб, або самостійно.
  7. Гарантії. На весь асортимент продукції передбачено гарантійний термін експлуатації, встановлений виробником. Також у Вас є можливість повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки.

Статті